ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν.2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Share it..!!!

Ουράνια Μηνύματα από τον Moναχό Β.Δ. Ελλάδος Ν.2
Ουράνια Μηνύματα από τον Moναχό Β.Δ. Ελλάδος Ν.2

Κάθε φορά μιλώ για την χώρα σας., για να καταλάβετε, ότι είναι η χώρα μου.

Όλη η γη είναι χώρα μου βέβαια, αλλά φαντασθείτε, ότι μένετε σε ένα πάμπλουτο σπίτι, όπως σας αρέσει να κάθεστε πάντα σε ένα μέρος πιο πολύ. Ε! και εγώ διάλεξα την γωνιά μου, ώστε όσες φορές κουράζομαι, να ξεκουράζομαι.

Σ’ αυτήν την γωνιά, θα ακουστούν οι ψαλμοί των αγγέλων. Θα ακουσθεί η βοή των καθαρών νερών. Η γωνιά αυτή που κάθομαι, θα εμπλουτίζεται από των καθαρών φώτων! Εσείς που θα θέλατε να ξεκουραστείτε μ’ αυτά που ακούσατε; Ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ.   Ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους.

-Η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν. Η νοημοσύνη σας θα φτάσει εκεί, που δεν φθάσατε ποτέ ως τώρα. Και σ’ αυτήν την γωνιά, σ’ αυτή τη γη, ευτυχισμένοι εσείς με ποιον δίπλα θα περπατήσετε; Γι’ αυτό παιδιά μου, ειλικρινή μετάνοια, εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής στον Πατέρα σας (να έχετε).

Ειλικρινή πράξη και σκέψη!

Τι είναι το “ειλικρινή”;

Εκτός του ότι ειλικρινά βγάζω την καθαρότητα (της ψυχής), όμως και η ύλη κρίνεται, (κρίνετε και το σώμα).

Γι’ αυτό σας μιλώ και σας λέγω, ειλικρινή μετάνοια, ειλικρινή εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής, διότι και η ύλη κρίνεται.

Τέλος θα σας πω αυτά.

Μην φοβηθείτε!

Μην σκεφθείτε άσχημα την ώρα των γεγονότων.

Θα περάσετε μέσα από έναν δρόμον, που δεξιά και αριστερά θα καίγονται με φλόγες που δε θα έχετε ξαναδεί. Η ζέστη μπορεί να σας κάψει την άκρη των μαλλιών, όμως άθικτοι θα περάσετε απέναντι.

-Αυτό μπορώ να το κάνω για εσάς και όταν λέγω για εσάς, εννοώ όλους τους πιστούς του Ουράνιου Πατέρα, απανταχού στην γη. Σας έχω δώσει σκέπη (προστασία) και μην την βγάζετε.

Σας έχω δώσει τροφή και μην την αφήσετε να μουχλιάσει.

Σας έχω δώσει να πιήτε για να ξεδιψάσετε, να καθαρίσετε και μην το αναποδογυρίσετε.

Σας βρήκα αδύναμους και σας ενδυνάμωσα.

Σας βρήκα απροστάτευτους και σας κάλυψα.

Σας βρήκα με μίσος και σας έκανα αδέλφια.

Σας βρήκα πτωχούς και σας έκανα πλούσιους.

Σας βρήκα εγκαταλελειμμένους από πίστη και σας έδωσα πίστη.

Σας βρήκα με αγνοούμενο Πατέρα και σας γνώρισα Πατέρα.

Σας βρήκα γυμνούς και σας ένδυσα από τα δικά μου ενδύματα.

Σας βρήκα χωρίς αδελφό και σας παραδέχθηκα ως αδέλφια μου.

Ήρθα ως πραγματικός Θεός και σας δίδω τον δρόμο της Βασιλείας του ουρανίου (προς τον Ουράνιο Πατέρα).

Εσείς παιδιά μου, που με βρήκατε, μην με ξεχάσετε πια.

Εσείς αδέλφια μου, δεν χρειάζεται να μείνετε πια ορφανοί.

Σας έδωσα την χώρα σας, αλλά σας έδωσα και την Αρχόντισσα (Παναγία) που συνδέει Ουρανό και γη.

Από αυτά τα πλούτη που σας έδωσα, μην ζηλεύετε άλλα πλούτη, εκτός από αυτά. Διότι τα πλούτη που σας έχω παραχωρήσει στην γωνιά που κάθομαι, πολλοί θα τα ζηλέψουν, αλλά ποτέ δεν θα τα φθάσουν.

Να μην υπερηφανεύεστε για τα πλούτη σας αυτά, αλλά ως καλοί θεραπευτές, μ’ αυτά τα πλούτη, να καλύψετε τον πόνο των αλλονών!

-Εσείς, παιδιά του Πατρός μου, έχετε το δικαίωμα (οι Έλληνες) να μιλήστε εν ονόματί Του, ως πραγματικό γένος του Πατρός και ως πραγματικά αδέλφια του Υιού Του. Σύντομα θα έχετε όλα τα δικαιώματα του Πατρός, που σας τα μεταφέρει πάνω στην γη.

-Παιδιά μου, ένα έχω να σας πω για πολλοστή φορά και όχι για τελευταία, μέχρι να γίνουν τα πράγματα: Τα μάτια σας, το νου σας, το σώμα σας, την ψυχήν σας, την τελευταία στιγμήν, όπου και εάν βρίσκεσθε, να έλθετε εδώ στην κλώσσα (Ελλάδα) που μαζεύει τα πουλιά της. Διότι μόνον αυτή η μάνα, ξέρει να ζεστάνει τα παιδιά της με τον καλύτερο τρόπο, τον Θεϊκό, τον Ουράνιο και με το Άγιον Πνεύμα.

Είναι η μάνα αυτή, (η Ελλάς), που….. και ποιος δεν θα ήθελε και Θεός να είναι, να ακουμπήσει το κεφάλι του.

Τα παιδιά Μου, όταν θα δουν τα σημεία που αναφέρονται και στην Αποκάλυψη και στους Πατέρες και λέγονται και από τους απλούς ανθρώπους τώρα τελευταία, γρήγορα να φωνάξουν την μάνα να τους σκεπάσει (την Πατρίδα).

-Εγγυώμαι την αγάπη μου, για τον κόσμον, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ την πράξιν σας. Εγγυώμαι την μάνα (πατρίδα), αλλά δεν εγγυώμαι την πόρτα, αν θέλετε να την βρήτε.

Εγγυώμαι την Θείαν βοήθειαν προς τους δικούς μου και προς όλον τον κόσμον, αλλά δεν εγγυώμαι, όταν υπάρχει άρνησις.

Εγγυώμαι, ότι η ψυχή Μου θα είναι στην ψυχή σας, αλλά δεν εγγυώμαι, αν δεν την καθαρίσετε εσείς και δεν ανοίξετε την πόρτα προς Εμένα.

Εγγυώμαι την βασιλεία του Θεού μετά ειλικρίνειας, μετανοίας και Θείας Κοινωνίας και δεν σας τάζω λόγια αλλά σας δωρίζω Πράξιν. Εσείς, ότι θέλετε εγγυηθείτε σε Εμένα.

Αμήν.

-Παιδιά μου αναφέρομαι σ’ αυτά τα γεγονότα ανθρωπίνως, για να προειδοποιήσω το πνεύμα σας και την ψυχήν σας, ώστε να τα εμπλουτίζετε με το Άγιον Πνεύμα.

Και θα αναρωτηθούν αυτοί που θα διαβάσουν αυτές τις σειρές, που έγραψες: “ Πως είναι δυνατόν ο Χριστός, ο Θεός, να καταπιάνεται για αυτά;” (τα γεγονότα).

Και εγώ σας απαντώ: Ποίου είστε εσείς και η γη;

Κάποτε, πέρα από ράχες, υπήρχε ένα οικόπεδο ωραίο κάποιου, που όλοι τον έλεγαν Αφεντιά!

Το πείραξαν αυτό το οικόπεδο κάποιοι. Στεναχωρέθηκε και θύμωσε (ο Αφέντης) και στο τέλος αποφάσισε, όχι να εκδικηθεί, αλλά να βάλει δικαιοσύνη, σ’ αυτούς που το πείραξαν και να βάλει και σύνορα σ’ αυτούς και ου το πόδι τους μέσα (πλέον). Και άλλοι του έλεγαν, κακοί σύμβουλοι βεβαίως, τι τα θες Αφέντη μου, τόσα άλλα έχεις. Τόσες αρετές και άλλες δουλειές έχεις και όποτε θέλεις με το άλογο περπατάς και στον αέρα ακόμα.

Μ’ αυτήν την γη θα καταπιαστείς;

Τους είδε και δεν τους χώνεψε αυτήν την ώρα, μ’ αυτά που του έλεγαν.

Εσείς, που μόνον καβαλάρηδες δεν είστε, τους είπε, ε! που σας γέννησε η μάνα σας; Έμειναν και δεν του μιλούσαν, Τότε ένας, το θάρρος πήρε, και με μισή φωνή του λέγει: Ε! Αφέντη, το σπιτικό μου είναι στην γη. Εκεί γεννήθηκα. Τότε ο Αφέντης του λέει: Και εμένα με γέννησε η μάνα μου στο σπιτικό μου στην γη. Αλλά οι αρετές μου είναι μεγάλες και τα πόδια μου δεν την πατάνε  την γη. Και με θάρρος σου λέγω, ότι θα έλθω να πάρω την ακρογωνιά (τον ακρογωνιαίο λίθο) από το σπιτικό σου.

-Μα πως αφέντη μου θα γίνει αυτό; Θα χαλάσει το σπίτι μου και θα μείνει μισό. Τότε ο Αφέντης  του λέγει: Ε, και αυτή η γη, που βρίσκεστε πέρα από τις ράχες, ακρογωνιά του κόσμου είναι. Πως εσείς θα την πάρετε;

-Έτσι παιδιά μου το λέγει η παρομοίωση. Γιατί αν θα λείψει ένα κομμάτι από την γη σας, θα χαλάσει η ισορροπία του κόσμου εκεί κάτω με όλους σας.

-Η ουσία παιδιά μου είναι μια. Ο Θεός αγαπάει ό, τι έπλασε. Και έχει βάλει εκεί που ήθελε, τις ακρογωνιές Του. Τότε, λοιπόν, παιδιά μου, έχω το δικαίωμα να μιλήσω και εγώ για αυτήν την γη και ας είμαι ο Θεός! Και σε όσους σας ρωτήσουν, είτε με σαρκασμό, είτε με πονηρία, είτε από αμαρτία του μυαλού τους, να τους πείτε, ότι πέρασα από την γη (και εγώ) και Μου ανήκει ο θρόνος δίπλα στον Πατέρα μου, αλλά Μου ανήκει και η γη.

Πόσα άλλα έχω να σας πω!

Αλλά αυτά για τώρα.

Μοναχός Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος.

Share it..!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail