Λίγα Λόγια

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τα λεγόμενα των μοναχών, από διάφορες Μονές στην Ελλάδα, αλλά και από λαϊκούς πιστούς από διάφορα σημεία της Γης.

Τα περισσότερα άρθρα είναι δικά τους, και έχουν γραφτεί από μας ύστερα από αντιγραφή που κάναμε σε αυτά που μας παρέδωσε – παρέδωσαν, στα χέρια μας ο ίδιος  – οι ίδιοι Μοναχοί, ή και Λαικοί πιστοί.

Ευελπιστούμε η σελίδα μας να φανεί χρήσιμη σε πολλούς ανθρώπους, συμπολίτες, πιστούς και να τα διαδίδουν στους δικούς τους ανθρώππους ώστε να μπορέσουν να βοηθηθούν όσο περισσότεροι μπορούμε.

Πνευματικά δικαιώματα στα άρθρα δεν υπάρχουν, είναι αποδεκτή η δωρεάν αναδημοσίευση όλων των άρθρων των Μοναχών, η αντιγραφή τους, η προβολή τους καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, αλλά θερμή παράκληση να διευκρινίζεται η προέλευση της πηγής.

Οι φωτογραφίες από τα Μοναστήρια και τις Ιερές Μονές, είναι δημιούργημα είτε επαγγελματία φωτογράφου, είτε συνεργατών, και δεν επιτρέπεται η αναπαρωγωγή τους για χρήση προς εκμετάλλευση με κανέναν τρόπο, ακόμα και αν αναγράφεται η πηγή προέλευσης, χωρίς την έγγραφη άδεια του διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail